Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantaget

 

smaken dofter av dugg av 

liv jämsides 

kärlekens förmåga likt klaffar 

stängda öppnas jagets lyft över 

åkersmarker som om främling 

tagit över så förfinad 

bättre annorlunda 

anknytningsmönstrets förvandlare 

dess rädsla välsignelse 

 

för mig. Evigt. Inget ingen annan 

starkaste. Böjer sig för vind 

 

hon försökte kämpa. Smög tillbaka 

in. In under sanningens skamliga 

skjul 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP