Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund


Tar ett steg
ut på verandan

I fönstren
mitt över
En skuggas rörelse
fram och åter

I strilande regn
står träden
blanka och fuktiga
som ljusa och mörka
gestalter

Andas in
den klara
rena fukten

Försiktigt återvänder
minnet av vad som varit
och det som komma ska

Morgonen tar sin början








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-18 06:57



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt stämningsfullt, som drag av mystik.
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP