Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tid som finns ej mer


Stearinet smälte
och
Ljusen fick ådror


Min glädje varit kort
och
Min sorg alltför lång


Jag är som en våg
över en strand
Som skriver och skriver ord
på det gamla språket
I flytande land


Från grav till grav
går jag ibland
och
Plötsligt ser jag er
så som ni var i barndomsland
En tid som finns ej mer




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 799 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2019-10-18 15:32



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stark text som berör.
2019-11-19

    Ken Cassel
Sladjana
Jag visste inte om att du var såhär bra på att skriva
Måste ha varit blind
Nu har du fått upp mina ögon i alla fall

Kram på dig

Ken
2019-11-19

  Gunnar Hilén VIP
Något förfärligt hände i barndomslandet och du bara måste berätta om det på modersmålet. Självklart ! Då får ljuset ådror.
2019-10-23

  J P VIP
Fantastisk start på texten.
"Ljusen får ådror"
Briljant!
2019-10-21

  ~Leonardo~
Melankoliskt vackert, behagfullt skriven poesi!
Känslan av att befinna sig i dina ord! Fint!
2019-10-20

  Stisse
Sällsamt vacker dikt. Den berör mig starkt och fyller mig med vemod och sorg.
2019-10-18

    ej medlem längre
Melankoli och bitterljuva återblickar i denna känsloladdade text!!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP