Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålad i livet!

Nålad i livet

Fyller på med dropp

 

Kroppen suktar

 Tar upp i varje por

 

Omsluter starkt

 Hopp i längtans beröring

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-10-11

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-18 17:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt när sjukvården fungerar!
2019-10-30

  KattenKin VIP
Fin metafor, poetiskt. Gillar det.
2019-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hjälp önska
att nå "grönska"
och den få så gott
att nå´n lyssnat då...
2019-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att det finns hjälp att få när man behöver det...
2019-10-21

  L.byström
Intensivt och stark.,



2019-10-20

  ULJO
Gott. "Hopp i längtans beröring"
2019-10-19

  Jörgen Jalmo
Fint Lars!
2019-10-19

  Alysse VIP
Räddning tillbaka till ett friskt liv
livslust i dina rader
2019-10-19

    ej medlem längre
Tack för det ljus och den värme du förmedlar med din fina text!
2019-10-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja hoppet finns närvarande i dina fina texter!
Tack!
2019-10-19

  lila fjäderblomman VIP
känner diktarjagets hopp o tacksamhet. kram
2019-10-18

  DavidM VIP
Det går att skönja en sorts lättnad i avrundningen. Innehållsrika strofer.
2019-10-18

  Maria Sundelin VIP
Tur det finns hjälp
Kramar
2019-10-18

  Blomma-Stjärna VIP
hopp och ljus!
2019-10-18

  Solstrale VIP
Önskar alla dessa vid detta tillstånd fästade vid eller till dropp - solskenskramar! Och massor med empati från nära, kära och vårdpersonal...
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin