Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt råder

Älskar att färdas genom natten. Under månljus. Eller neon. Tankarna får andrum. Spelrum. Musiken låter ljuvare. Får nya dimensioner. Ny kraft. Ny tyngd.

Men existensen känns lätt. Fjäderlätt.
Känner mig som den enda levande själen på planeten. Men aldrig ensam.

Hjärtat pumpar adrenalin och luffareblod.




Fri vers (Fri form) av Lil’ Babs
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-10-18 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs