Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt perspektiv


det var kärlek


du vet vem du är
du vet vem jag talar till

just ja
du!

jag saknar dig!
jag klarar mig inte utan dig.
snälla, kom tillbaka!

du vet inte
men jag vill att du ska veta
att jag älskar dig!

jag vill ha taco-fredag med dig
skeda med dig. sova med dig. vara med dig.

äta upp dig!

jag älskar dig!
jag älskar dig!
jag älskar dig!




Fri vers (Fri form) av världslig
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-18 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig