Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


författardrömmar....


När?

När kommer boken att skrivas?
Min lysande tjocka roman?
När hittar jag tid att författa?
Förändra min vardag, min plan?

Låta berättelsen växa
Skulptera en rollkaraktär
Måla miljöer och tankar
fördjupa min vokabulär

När kommer tiden att finnas?
När kommer min dröm att bli sann?
När finner jag modet att göra
allt det som jag önskar jag hann

Dagar att andas, att känna
att hitta all inspiration
Dagar att tänka, att skriva
att ägna mig åt min passion

En dag måste jag våga bryta
och sluta att följa en ström
en dag ska jag göra det stora,
en dag ska jag leva min dröm

@JessicaMarieOlsson2019




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP