Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segerviss

Är allt framgång
Som du känner?
Under veckan har jag
Inte sett dig lika hemkär

Fattas du något värmande för själen
Eller är du bara sårad?
Ser jag inte ditt leende
Blir verkligheten så absurd

Det var så nyss
Du vandrade över segrarna
Nu vänder du blicken
Från min sökande närhet

Hur ställer du dig till
Om jag försöker få dig 
Tillbaka på linjen
Som om jag var den för dig

Är det flyttlassens slit
Som får dig drömma tillbaka
Eller släpper du mig in
Till nya tag i vardagen?

 




Fri vers av Arvast
Läst 178 gånger
Publicerad 2019-10-18 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast