Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värld av kärlek

Jag släpper allt för att bli fri
Fantiserar med ett lösaktigt hjärta
En kyss kan förändra en värld

Under skyggan
Från strålkastarens ljus
Känner jag mig mindre ensam

Förr fann jag drömmar
Värda sin tid i guld
Vare sig de var om dig eller annat

Det är mycket lättare att sakna
Än att hopplöst resa sig igen
Efter en kyss som kan förändra en värld

 

Om ändå du förstod hur det kunde vara

Om du ändå förstod hur det kunde vara

Om du ändå ser den eld som du föder

Om din eld ändå kunde få vara




Fri vers av Arvast
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-19 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast