Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm och våra barn hos pappa


Bitar av jordgloben i mina händer 

ingen aning vill jag kan jag 

 

Där ute skiner solen ben under täcke 

knän upp om du satt till vänster om

mig 

 

vill jag kan jag. Stockholm besökt likt 

en turist men vi vågade de gula löven 

upplysta längs Kungsgatan ingen 

parkering hittades såg café opera 

tre gånger mellan de mörka träden 

 

vi åker hem nu vi har varit duktiga 

tillräckligt 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-10-19 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP