Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jobbar du med? Att fråga om. Skriv en bok om detta. Utifrån detta synperspektiv/synvinkel.


Vad du sysslar mest med under dina dagar.

Vad jobbar du med? Legitimt att fråga? Varför? Och varför inte?

Vad du jobbar med..
Definition; Det du sysslar med mest av dina dagar.




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-19 13:11



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Ger att tänka på
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim