Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtumlande



vägviss

som vesslan

himlen obskyr

tumlande under

frostnatt och myr



glasglatt

och ljusdarr

skaver fjärd tro

månvalvets fristad

tystnad bebo



nykläckt

fjädersnö

gäckande spår

vargflocksfadotyngd

av skriande år




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-19 14:32



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Rytmiskt målande ordväv.
2022-02-19

    Lena Staaf VIP
Stämningsfull dikt med vackra ordbilder. "Månvalvets fristad".
2019-10-19

  Rafmagn VIP
Mycket vackert! ”Vägviss, glasglatt”. Påminner mig om Sigrdrifumál i Eddan. Täta ord!
2019-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Himlen är bara obskyr för den som inte mött dess realiteter.
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP