Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

 

solnedgång

kökslampan lyser

allt starkare




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-19 16:06



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Precis så växlar ute- och inneljus
den här årstiden.
2019-10-21

    Lena Staaf VIP
Växlande ljus, från ute till inne. Fint skrivet!
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin