Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att jag en dag kan få dig, så som du får mig.

Du får mig att vilja försöka.

Du får mig att vilja vara mer.

Du får mig alltid så obeskrivligt glad.

Du får mig också att bli så himla jobbigt svartsjuk.

Du får mig att trivas i mitt eget skinn.

Du får mig att inse att det inte är försent.

Du får mig att le.

Du får mig att gråta.

Du fåt mig att skaka.

Du får mig att ge upp.

Du får mig att låtsas.

Du får mig att låtsas att allt är bra.

Du får mig att försöka lite till.

Du får mina fjärilar att leva igen.

Du får mig att dansa till musiken inuti.

Du får mig att bli hel.

Du får mig att hoppas.

Du får mig att förstå.

Du får mig att tacka och ta emot.

Du får mig att känna så jävla mycket.

 

Och jag kan bara ge dig ett blygt litet leende

sådär då och då och hoppas

att du en dag förstår hur du får mig att känna,

så obeskrivligt & galet, mest hela tiden.

 

-//- 19/10 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-19 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP