Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tog hus i helvete när han sa att det inte finns nåt helvete


påvens tal till påvarna


påven sa att vi haft för många mirakel
det finns en ny väg, mitt, ibland oss
jag tror ännu på kärlek men inte för mig
om jag inte hade dig vet jag inte vad

ett brev till månens folk om varför
du kan bara växa om det regnar in
andas in din egen död och frusta
men gör det tyst, ensam och hemligt

jag höll en nattbuss gisslan på e
mellan göteborg och skene
det började som en slags protest
men växte till en timmas dans

ingen vet men jag var högast
på disputationen av min b-uppsats
jag trodde lektorn var min morsa
men bara visuellt, sen minns jag inte

de här sakerna du behåller
har jag ett folk som hittar, slänger
inte för en handfull dollar
för att göra dig fri

ensamheten gör dig trött
saknaden av att vara med mig
om än det var nittonhundrasjuttiotre
var det floden och det här är mitt hav




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-10-19 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd