Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in shangrila


punch drunk


dina knän kan inte hålla dina ben
men vem är det som håller dig
när ditt hjärta inte har en chans
och allt hände för så länge sen

de ord du inte kan säga dödar
genom trycket i ditt skrev
medan ditt hjärta skriker lögner
till dina höfter, axlar och skinn

det är ett minne i dina naglar
och dina drömmar är hemliga
det hände redan långt innan
du spelade in ett soundtrack

och allt som du vet kommer döda
så du låter honom slå först
dina läppar på golv mitt i lögner
formulerar en ursäkt för din fot

kärlekens symptom lockar dig
ut till kanterna mellan skog och stad
för att skrika som en varg i sorg
för att sjunga bättre än chet baker

jag vet, vet vad min kärlek är
och vi ska älska igen och igen
i en sjukdom jag hoppas ska döda
du kommer hit och dödar mig




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-10-19 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd