Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig...

Evigheten sammanfört stunden...
Där och då, fötterna smälter ihop med stegen...
Känner dina andetag, de fyller mig...
av en och samma, evigheten...
Tagen om mig, djupet fyllas av kärlekens törst...
Cellernas överlevnad av dig i mig...
Hösten har kommit för att välkomna dennes styrka...
vända om...
Föreviga det eviga som kom för att ta fäste i det näste vi byggt...
Det Oslagbaras inre, köttets lust av det som väcktes...
där och då, nu för alltid...
Evigheten av att ha kommit hem i mig...

Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-19 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden