Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron av regn, jordgubbar av snö

Förevigat svek.
Hon smeker havsvågens kind.
Otrogna minnen.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-10-19 22:02



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Rubriken gåtfull. Om den ingår. Otrogna minnen kan vara mycket. En inbjudan till funderare kanske.
2019-10-26

  Bjarne Nordbö
Otrogna minnen sparar jag. Långt in i banken.
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP