Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann tryggheten mitt i mörkret

Min sargade själ
Fann en trygg plats

Minns det som igår
Fast det är länge sedan nu

Jag tittade ut genom fönstret
Rakt ut i mörkret
Jag såg en bild

Det jag så var ljust och varmt
En gammal mans hand
En stor hand
Jag fick plats i den
Jag var trygg

Jag satt i den
Jag dinglade med fötterna
Jag var trygg

Bilden ingav mig
Närhet
Trygghet
Kärlek

Som jag så längtat efter
Älskad av
Pappa Gud




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-19 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni