Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnblommor


Solen gömmer sig

värjer sig

Mörka moln utvidgas

och stjärnorna ja dom väntar

Det bor en rymd där

En rymd av känslor

som faller utan livlinor

Utan fasader

Utan språk

Regnblommor







Fri vers av Classico VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-20 00:46



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fin rytm i dikten. Den skapar lättvindigt en bild för läsaren.
2019-10-28

  Lars Hedlin
Djup och full av känslor som slår och berör det inre
2019-10-27

  DavidM VIP
Ett väldigt fint bildspråk i texten, läsupplevelsen växer för varje rad.
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP