Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan allting är förbi

 

ser noterar våndas längtar 

 min Kafka 

 

om du undrar tvivlar. Det svarta borta 

enbart ljus 

 

Om hålrummen gestaltas likt kvinnan 

hos dig. Handla. Stockholm ligger svart 

emellan träden vid Dramaten oavsett status 

svaret alltid ja hör tonerna i bruset ifrån  koppar

hör hur livet tilltar stegrar sig hur tiden stannar 

 

hör vårt vi dess ton dess fläkt av undret 

 

hör krackelerandet av det skedda det som aldrig 

borde hända hennes skam skuld. Såret. Längtan 

dess evinnerliga längtan efter oss. 


om tiden fastnat. Sårar andra. Borgerlighet dess 

led 

 

 

Över himlen stiger havet formar oss till 

de vi önskar bli. 

[en kontaktannons : på en pappersrulle 

i en flaska] 

spillra söker svar 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-10-20 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP