Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag åter

I en punkt från evigheten i 

dramatisk ton såsom dina brev 

ur ömhet börjat 

 

har tiden stannat. Fotbollsträning 

på programmet. Verklighetens 

jag. En doft av kaffe ifrån köket

ett ljud från iPads radioapa 

 

En fantiserad make. ö av liv 

 

och här ligger morgon utsträckt 

vippandes mellan verklighet och 

dröm och i detta nu en röst som 

skämtar [hut] vänner kan en flicka 

aldrig få för många men vad är en 

bal på slottet  är förmodligen ett allt 

 

som får två kvinnor cirkulera i 

nattsvart Stockholm i en bil. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-10-20 08:42



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Vilket skönt fluv. Fint att läsa. Du har koll på det du skriver. Teknik. Innehåll. Snyggt igen
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP