Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagar klär dig



Stadd i en morgon

av solstrimmor

nerför marmorskål



ljumma porslinsögon

och några blänk kring

ett par termokoppar



frosten bidar sin tid

på takpannor och i

decimeterhögt gräs



än har vinden inte

planlagt sin rutt så

det enda fladdrande



den orangea badrocken

gårdagsnotiserna ditt

egna sätt att föra håret



jobb femuppstigandet

kommer på tal men

dina läppar tystar mina




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-20 11:06



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfullt skrivet! Du målar med dina ord en sensuell och vacker stund!
2019-10-20

    Lena Staaf VIP
Fin och kärleksfull söndagsmorgonbeskrivning. Lugn, vila och ett stycke erotisk spänning.
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP