Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vill ha det en inte kan få


Förbjuden frukt

förbjuden frukt
lockar mitt oskuldsfulla hjärta
fyller det med fantasifull längtan

går inte
får inte
kan inte

men jag måste!

ge mig en bit av dig
som jag kan stoppa i min ficka
klämma på när saknaden är som värst

låt mig smaka, bara
nudda med tungan
förtära den förbjudna frukten




Fri vers (Fri form) av världslig
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-20 18:33



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Åtrå, ger mersmak!
2020-01-22

  danne //
Vackert skrivet ´åtrå..`
det väcker något fint ändå fast det kanske är förbjudet!
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig