Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är borta





Jag hade så ont i huvudet
förr
när du var här
varje kväll
så ont

det är så konstigt
för nu
när du är borta





är huvudvärken det också..






Fri vers av Havanna
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-20 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna