Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläck


Fyller mina fickor,

med bläck,

dina ord.

Jag väntar,

en evighet.

Försöker bygga broar,

men simmar under.

I ett hörn växer fläcken.

Det blåa är nu rött.

Trasslar in mig i gårdagens ord.




Fri vers av sargassosea
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea