Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resan är större än målet


Livets väg


Livets väg

hur resan skall bli
är ristat i framtiden av

dåtidens vägval


Helena 2019-10-21




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-21 11:42



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Här fångar Du en filosofisk tanke...valen vi en gång gjorde...spelade dessa någon roll och om valen vore annorlunda...hur hade allt sett ut...?
Förutbestämmelser eller bara slumpmässigheten...?
2019-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...fint...
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW