Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

Klädd i guld
Från topp till tå
Så jag kan känna mig värd
Någonting alls




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-21 14:34



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Fantastiskt sätt du skriver på! Dina dikter är väldigt behagliga att läsa.

Sen personligen hoppas jag varje människa går sin egen väg och känner sig trygg i det, oavsett om det är i inspiration av Jesus, sig själv eller någon annan inspirerande!
2019-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Om du blir iklädd Jesu rättfärdighet blir du Hans barn.
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Angeline