Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldar.

Vi går längs strömmen,


du och jag.


Löven ligger klistrade mot marken,


halkigt bruna.


Träden speglar sig i vattnet,


som hos en Monet.


Och lamporna ser ut som små eldar,


där i samma penseldrag.


Det är tur att jag har dig,


då eldar brinner.


 


Utanför som inuti.


 


-//- 21/10 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-21 21:51



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättevackert! Underbara bilder. Jag kan riktigt känna doften av oljemålning och oroa mig för att halka på de våta löven. Tack!
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP