Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart natt

Lagt huvudet att vila 

mossens fukt har slutat 

hånle. Bor en morgondag 

i natten hoppet skarvar

 

 

är inte klok men klokskapen 

hos dig den gräver hålrum 

oläkta 

 

min tid syns evig stolthet 

lika vid som oförmågan att 

förlåta. 

flickan letar skatter natten bugar 

sig 

 

vad är kärlek ett svar hon sökte

vad ? 

Hon som ställde frågan 

levde med det svaret som 

ett knivhugg i sekunderar 

varje dag 

 

för att frågan dessförinnan 

aldrig fick sitt svar 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-10-21 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP