Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilarna brinner II





Det svarta gathörnet finns inte
lika nesläckt som vanligt

Det är tur att bilarna brinner
och lyser upp

så jag ser vägen hem




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-21 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg