Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nakna hud


natten aldrig så politisk 

som när sömnen låter vänta 

på sig orättvisan drar i mina 

tår 

 

min dåtid synes som ett slagfält 

krigets kvinna rustad 

skilja ont från gott 

 

Vargen ylar halsen värker 

 

ensamheten vaktar portar vid

öppna

 

modet fnyser klippans kant 

dess utsikt spaden den som 

krigaren har lagt uti min hand 

 

lukten av dess läder huggen 

huggen tiden efter blodets 

droppar liv till spillo 

 

lika nödvändigt som inälvorna 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-21 23:28



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Stor poesi. riktigt bra. Imponerad. Applåd. Snyggt.
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP