Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande knoppar

Du säger att allting vissnar
allting dör
men så är det inte

Nu sover alla knopparna
som lovar oss
nästa vår
nästa sommar

Vi drömmer ljuva drömmar
Sommarvindar silar genom våra minnen

Väntans tid är nu
Vilans tid är här




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 22:23



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Hoppfull och vacker dikt.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP