Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig

 

 

Slå mig ni bara
sparka mig
och slå
jag ligger redan ner
och orkar inte
försvara mig
jag har fastnat i
samhällets kugghjul
och mals långsamt sönder
dag efter dag
timme efter timme
minut efter minut
gör det så ont
så ont
så slå mig ni bara
det gör redan ont...

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nää...
Aldrig att jag
låter er vinna
och aldrig
att jag ger mig...

hör ni det...

...aldrig...

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-22 22:09



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Känner igen det här
2019-11-03

  Lars Hedlin
Mycket bra i beröring och styrka samtidigt!
2019-10-27

  morgonstjärna VIP
bestört över första delen, men den sista började jag andas igen

att aldrig ge upp !
2019-10-26

  Palett
En stark text om en svår situation.
2019-10-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-10-25

  M M Mannheim VIP
När jag läser den andra delen av texten! Tänker jag att ”så ska det låta!”
2019-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
Starka bilder om en mycket svår
situation.Jag hoppas att det finns
delar av samhället och civilsamhället
som stöder och hjälper dig. Du har stöd från många av oss här på Poeter.se
Hoppas situationen blir bättre.
2019-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark dikt med både förtvivlan och hopp och envishet. Du ska vinna!
2019-10-23

  Anya VIP
Stark text om en sårbar människas situation.
2019-10-23

  Anya VIP
Stark text om en sårbar människas situation.
2019-10-23

  ULJO
Samhället slår och du ligger ner. De vill att du ger upp. Men fan heller. Tillsammans är vi starka. Fenomenalt.
2019-10-23

  Niliboy
Huga ligen, la lutte contiune. Nä vi vårdar skröpligheterna! Å beder om kraft å bistånd!
2019-10-23

    Ken Cassel
Kan inte ge dig något annat än ett stort leende, vännen

:-))

Kram på dig
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP