Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyright: Soligajag_1


Underbar Vänskapsdag

Skrattet bubblar i halsen utav att minnas denna
underbara vänskapsdag!

Jag gick upp i ottan och bestämde mig för att
baka gifflar som jag tar med till kaffestunden.

Biblioteket ligger i närheten av ett centrum som
alla människor har vägarna förbi .

Jag kommer insläntrande med min "bakkasse" i högsta hugg,
vännerna tjoar från höger och vänster.

Sedan plockar jag upp dem varma bröden ur kassen
och bjuder dem runt till alla och envar.

Här får du en liten slant utbrister en go'vän,
det är klart vi skänker Hillevi en fickpeng så duktig
som hon är!

Jag försöker protestera men ingen vill lyssna på det örat .
Åter igen börjar alla surra i mun på varann.
Skratten klingar och ironin tar vid.

Finns det något bättre än att få sitta med i detta härliga
gäng och skratta så tårarna rinner!!

Underbara härliga människor !!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-22 15:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man blir så glad av att läsa denna fina text...tack...
2019-10-28

  ULJO
Vänskap på en underbar nivå.
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP