Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eget svaga


Längst in i hörnet
Med hakan pressad mot uppdragna knän
I ett mörker, olämpligt allt levande

Blicken är tom under luggen
Tunna armar håller ihop fosterställningen
Vita knogar kämpar om värme
Smutsgrå fötter avslöjas under fuktig nattlinnestrasa

Ett skakigt ljud som efter en lång förtvivlan
Andas flickan för överlevnad
Det luktar rått och kallt

Skugga av vuxen gestalt faller i hörnet
Av ljus från gluggen där du står
Stänger dörren långsamt

Hon kan sitta
Ett litet tag till






Fri vers av annapoem
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-22 16:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring i djupet av själen!
2019-10-27

  Gin83
Oerhört gripande
Kuslig och klaustrofobisk känsla
Riktigt starkt
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem