Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i skogen

Fågelsången lockar
på den uppgående solen.
Granarnas ljusgröna skott
pekar åt alla håll
likt vägvisare
för vilsegångna.
Det går inte att ha bråttom
när man är på avvägar.
Lika bra att slå sig ner
i gläntan.
Vem vill hitta hem
en dag som denna?




Fri vers av Nitram P
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-22 19:00



Bookmark and Share


  Jaseph
Först och främst härligt med en vårdikt nu!! Granskotts-metaforen är underbart
underfundig! En dikt att förlora sig i.
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P