Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilse

Gråten i hjärtat.
Springer barfotavilse.
Vägvisaren ser.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 19:41



Bookmark and Share


  Stisse
Stark text. Tycker om barfotavilse.
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se