Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömpalats



Jag sover
på samma plats
den är min.

Den jag andas lugnare i
och blir tillfreds.

Ger upp dagen
släpper allt
och vilar.

Den platsen är
drömmarnas palats
en krattad gång

tilbaka.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg