Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrim



Allt det som finns
i vår kropp

och i vår själ

Och allt som vi
bär med oss




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-23 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg