Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krucifix




Morgonen ömsade slocknade lyktor.
Och dagen glittrade
i ett stilla silverregn. Höga av blänk och sorg
föll ljuset sakta och begravdes bakom mina ögonlock,
försökte jag
förnimma och slå fast spillrorna runt mina kranskärl.
Spillorna av tunna ömtåliga skuggor
som himlen aldrig orkar att bära.






Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-23 09:55



Bookmark and Share


  Jaseph
Tät och omsorgsfull text. Skriven med ett kroppsnära språk. Vackert talar dikten om det som är svårt att tala om.
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg