Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan land



En stad utan land.
Ett hav utan strand.

Och himlen
svävar vi

ensamt
allt längre ifrån
varann.

Ut i silvernatten
där från mitt sovrumsfönster

medan gatan sover
mot min kind.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-23 10:00



Bookmark and Share


  Engel
Sådan fjäderlätt poesi. Och ändå så tung.
2019-11-11

  Jaseph
Sista fyra raderna är riktigt spännande och ljuvt poetiska!
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg