Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns kraft i förlåtelse


Håll fast vid dina drömmar
för
Om drömmarna dör
blir livet
Bara en vingbruten fågel
som
Inte kan flyga

Låt aldrig rädslan
för att bli utslagen
Hindra dig

Det finns kraft i förlåtelse

Var ditt eget slott
eller
Så blir världen
ditt fängelse




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 962 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2019-10-23 10:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

Kan man förlåta
utan att sig själv åderlåta

Kan man försona
för att själen sin skona

Kan man somna in i lugn och ro
i den sköna försoningens tro

När man tror på kärleken
är man uppstånden igen

Då kan man säga farväl
och få frid i sin arma själ
2019-12-10

  Eva Langrath VIP
Fint formulerad text om den viktiga förlåtelsen.
2019-11-21

  Bibbi VIP
Gillar!
2019-11-10

  ResenärGenomLivet VIP
Bra råd att ta till sig...en mycket fin dikt...
2019-10-28

    Max Poisé
Känsla! Det påverkar!
2019-10-23

  ~Leonardo~
"att förlåta är gudomligt" att begå misstag är mänskligt! Som en vis person en gång sade!
Kraftfull dikt, med en uppmaning.
2019-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Och det är Gud som har skapat förlåtelsen.
Jesus, som är den Ende Sanne Guden, har Själv, genom Sin död på korset för våra synders skull, visat oss vad gudomlig förlåtelse innebär.
2019-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut ett
gott beslut!
2019-10-23

    ej medlem längre
Det finns kraft i dina ord.
2019-10-23

  Poeten Salvador VIP
Startar tankemyller
2019-10-23

    ej medlem längre
Viktiga ord, viktigt budskap..
2019-10-23

  Gunnar Hilén VIP
Det är storslaget. Tror det kräver enorm energi på att vara storslagen. Men jag är ambivalent här. För stunden behöver jag dina ord...
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic