Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota med dig




Barfota på den öde stranden
bortom sorlet och mänskligheten
gick vi
ensamma
lät fötterna visa vägen i den mjuka sanden

Du talade om viktiga saker
om livet och kärleken
om det vackra och sällsynta
men det enda jag såg
var hur dina mjuka läppar formades av orden du sa

jag såg på dina läppar som sakta rörde sig
men det enda jag ville
var att dessa mjukt formade
läppar
skulle kyssa mig genast





Fri vers av Cattis Rönn
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-06-30 21:19



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Underbara rader och en härlig läsning!!!
2006-07-23

  noname_realmind
Vackra sensuella bilder.
...Längtan att bli kysst... Snyggt.
2006-07-02

  mjuk
Åh vad fint.Låter mycket längtansfullt och härligt.Massa pirr i magen och blickar.
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn