Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Även kontrasten har känslor.


Femtio nyanser av betraktande

Jag ser
det fridfulla

absolut
men
tycker samtidigt
det är märkbart

grått
och trist

livet
ska ju vara
en het
naken
färgsprakande
orgie
i glädjetårar


då trivs jag!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-23 17:51



Bookmark and Share


  HelenaW
Man kanske måste uppleva det gråa och trista för att riktigt få längta efter den heta, färgsprakande nakenheten..
2019-10-29

  Maiah VIP
Fin
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP