Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden som hon själv har skapat
Förbrukat, om igen försakat
Tillåts inte stanna till
Även när hon gärna vill
Ett liv att rädda, en själ som dog
Det var inte orsak nog
Tiden som hon kommer skapa
Aldrig mer att ta tillbaka




Fri vers av Ottilia
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-06-30 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ottilia
Ottilia