Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast i en glittrande stad

fast i en glittrande stad
där jag på helgerna går hand i hand med män som bara vill en enda sak
öl i olika nyanser av guld
han visar mig upp till takterrassen och utsikten är medioker
men jag vill bara komma nån nära
jag vill bara vara någons favoritscen ur en film som kallas livet
inte en enda stjärna på himlen inatt
men glittrande ögon i en glittrande stad är alltid något
för så småningom kommer livet komma ikapp och konstverket vi lever i kommer kväva oss till döds
då spelar inte längre nedsläckta barer klockan 03:00 någon roll
jag dör för en skål i hopplöshetes namn




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-24 16:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt är yta och fasad, min vän.
Kulisser.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött