Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troféman.

Shit on me once, I'll shit on you twice
Ta honom som din trofé.
Men tro inte alls, ens för en sekund
att han inte saknar mig me'.

Du förstår; det du får är en del
av honom att kalla för "din".
Och även om din bit är större
behåller jag den som är min.

En liten ynka plutt
av honom som minns mig än.
Den skaver och får honom undra
Om vad som hände mig sen.

Din macka har jag tatt ett bett på!
Du vandrar i mina skor.
Din väg har jag redan plöjt
Jag bodde i huset du bor.

En tanke ligger hos dig och gror:
Vann du? Är det vad du tror?




Bunden vers (Rim) av Asta Kass
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-24 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass