Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obemärkt förbi

 

höstlöven dansar i

fönstrens titthål

 

färdas

närmare

min oro

 

froströkar

andetag

flätas

dina med mina

 

vilsna

sinar sångerna

väver väntetid

vilar vi




Fri vers av Per Rydberg
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-25 07:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är som att känslan av tomhet och saknad blir större om hösten.
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg