Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


släpper lös tankar när slagen ökar i takt . pulsen ökar definitivt av den inre monolog som förs och propagerar den ger retfulla tankar..


Ja pulser ( pratbubblor )

Pulse är skyhög på mig ,

ja det är en blandsaft effekt IMP,

bubblor som far omkring...

Vilket myller på stationen,

man uppfattar verkligen inget som sägs..

Tungor från främmande land ..

Så kittlas nerv å sinne studsar ekar
i marmor golvets matta yta..

tanken tankar ..

drömmande bubblor som snabbt spricker fram....
Pulsen är hög...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-25 11:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, ibland önskar man lite reda å ordning.
2019-10-25

  WyS VIP
Härlig energi! Ormen i lustgården!
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //